tant?!? queeee???

Hmmm undrar smått för mig själv om jag verkligen blivit tant? Alla gick ut idag men inte jag höll mig hemma uppskattade en mysig grillning med vänner sen hem woooow sssså olikt mig jag är alltid med på party. Eller så kan det bero på någon speciell kanske =) vad det än är så kommer det va så skönt att ha en hel bakis fri söndag hihi. Har tvättat (nästan) klart städat och allt e nice så imorgon kommer det vara skönt att vakna.
Tror jag blivit lite av en filosof... börjar se människor och verkligen uppskatta dom människorna jag har i min närhet alla jag umgås med nu är så gulliga...
Varför är jag så nedstämd när jag har så mycket?
Hmmm ja det är en fråga jag oxå ställer mig... Gick och gjorde ett test på min sköld körtel igår det kan ju vara en förklaring jag känner mig inte lika glad som jag brukar längre, min hals är svullen. Även om jag skrattar är det något grått inom mig som drar ner mig så himla jobbigt. Hoppas dom hittar något så man kan ta bort det och må bra igen. Min mun ler men inte mina ögon sååååå okul som det kan bli.
Som Tyra säger : le med ögonen...
Jag är glad men ändå inte =(
Ska inte gå ut förrän min födelsedag iallafall det kan göra en gott hihi

Smell y all later...


jasså minsannnnn

Halloj =) it´s been a while. Jag har haft en bra men ändå dålig vecka. Någon jag tycker mycket om har varit hemma, men så fort en person åker igen känns det extra tomt.
Inte nog med det så fick jag i samma veva konstiga vibbar om en vän eller ja jag trodde nog vi va vänner men så är nog inte fallet. Nog ältat om det blir bara ledsen att inte vissa kan se att man bryr sig om dom och även om saker ibland blir fel va tanken god. Men det är det som är så kul med människor överlag man vill själv bli förlåten när man gör fel men oftast förlåter man inte lika lätt.
Idag har C fixat mina naglar så coooola ska sätta in bild
I Tisdags var jag hos G i Sthlm hon är sååå lovely, hon har världens sötaste son =)
Hon gjorde som vanligt även mitt hår skit snyggt blir alltid lika nöjd, det är bara hon som får färga mitt hår hon är grymmmmast. M var oxå där hon är så söt hon blev nästan lika ljus som mig hihi jätte fint.
Om ni ska färga håret rekomenderar jag verkligen hennes salong:
GLORIAS PÅ VERKSTADSGATAN 2 I STOCKHOLM
bokning på nr 08-7204025
BÄSTA =)











SUPERWOMAN

Everywhere I'm turning
Nothing seems complete
I stand up and I'm searching
For the better part of me

I hang my head from sorrow
Slave to humanity
I wear it on my shoulders
Gotta find the strength in me

'Cause I am a Superwoman
Yes I am
Still when I'm a mess,
I still put on a vest
With an S on my chest
Oh yes, I'm a Superwoman

(This is for) For all the mothers fighting
For better days to come
And all my women
All my women sitting here trying
To come home before the sun

And all my sisters coming together
Say yes I will, yes I can

'Cause I am a Superwoman
Yes I am
Still when I'm a mess
I still put on a vest
With an S on my chest
Oh yes, I'm a Superwoman

When I'm breaking down and I can't be found
And I start to get weak
'Cause no one knows me
Underneath these clothes
But I can fly, we can fly...


LÖÖÖÖVE THIS SONG =)

städtomte =)

Städ nisse är i farten har städat hela lägenheten, den är klinisk nu hihi. Party 2 night =) Tina kommer och ska sova hos mig i två dagar det blir kul. Senare kommer Fia och Mary vi ska ha lite partaj här hmm får se hur nykter man blir när man äter diet mat haha. Anyway lite bättre humör idag iallafall =).
Taaataaa


FRÅN NYÅR =)


FIAS FÖDELSEDAG

Check It Out =) Hello Kitty

I Lööööööve...från La redoute















Dampppppp....Kraftig

Så trött, trött på min lägenhet, trött på att röka, trött på min dator, trött på min mobil, trött på att va mullig, trött på jojo bantning, trött på penga problem, trött på jobbet, trött på att vara hemma, trött på västeås, trött på mina kläder, trött på mina skor, trött på mina naglar, trött på mitt hår, trött på doften på shampot, trött på jaaaa det mesta. bara så j...a TRÖTTTTTTTT

Ska det vara såhär????
Bläääää

Skriver med gladare humör senare peace out...
Ps semester 4 real i typ en månad vore nå =) Ds








Have A KitKat

Have a breake have a kit kat som jag hihi jag har haft semester från Västerås från bloggen från mig själv ... nästan iallafall. Jag har ont i min mage har börjat med detox och den är fibrig och rå äcklig men eftersom den är så äcklig känns det ju som det hjälper. Blev så sjukt äcklad när jag hörde om vad man kunde ha i stackars lilla magggen. Ska visa vad jag börjat med:

Hälsokost - Utrensning & avgiftning - UltraDetox
Holistic UltraDetox är en ört- och fiberdrink för avgiftning och utrensning. Ett pulver bestående av mycket fibrer och en naturlig blandning av 35 effektiva örter som effektivt renar tarmar, lever, njurar, lungor och hud.

Det är viktigt att rena kroppen ("detox" på engelska) regelbundet. Gifter bildas bl.a. vid dålig matsmältning och dålig kost men tillförs även med luft, vatten och mat. Många experter rekommenderar detox två gånger per år i 3-6 veckor eller mer. Efter en detoxkur känner du dig piggare, lättare och har mycket mer energi. Dessutom får din kropp bättre motståndskraft. Med UltraDetox är det lätt att genomföra en utrensningskur utan fasta.
  • En naturlig blandning av 35 effektiva örter som samverkar
  • Innehåller mycket fibrer
  • Renar effektivt tarmarna
  • Är bra vid trög mage
  • Är den produkt du behöver för att rena, reparera, stärka och vitalisera din kropp.

 Hälsokost - Utrensning & avgiftning - UltraBalans
UltraBalans - örtblandning för tarmen. Kapslar med 10 olika örter som avgiftar levern, avlägsnar parasiter, renar tarmen, balanserar tarmfloran, och motverkar svullen mage.


Jaaaa får se om det funkar känns ju okej hittils dag 4/5 av 6 veckor hahah rätt lång tid kvar men få se om jag får skinande hy platt mage osv. men mest av allt vill jag bli av med plack hahah


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu